LA PICCOLA ITALIA LEIDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1815 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Piccola Italia Leiden. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:09 Eten is van hoge kwaliteit en zeer snel bezorgd
18 feb 2024 om 10:59 Jammer dat er tóch uien op zaten
27 jan 2024 om 9:12 After waiting for 1 hour, I called the restaurant. The answer: “oh, I’m starting to prepare your order now. Sorry, it’s busy. I know it should have been ready in 45 min” 45 minutes later the 2 pizzas arrived. It took too long, and I needed to call :(
26 jan 2024 om 22:50 Ik kan er eigenlijk niks positiefs over zeggen. 2u en 15min na bestelling (1u en een kwartier later dan aangegeven tijd) is het eten (lees: 1 pizza) pas bezorgd. Ik moest zelf bellen en er kwam net aan een 'sorry' vanaf. Pizza was ok.
26 jan 2024 om 21:21 90 minuten wachten op slechte pizza
15 jan 2024 om 8:58 Heerlijke pizza's, exact op tijd bezorgd. Zeer tevreden!
14 jan 2024 om 22:57 Super snel bezorgd, de pasta was nog heerlijk warm en de drankjes ijskoud. Heerlijk gegeten, niet te veel en zeker niet te weinig. 10/10
14 jan 2024 om 14:26 Heerlijke pizza zoals altijd. Ontzettend snel, 13 minuten na het bestellen stonden ze voor de deur. Pizza nog eigenlijk te warm om te eten
11 jan 2024 om 21:12 Heerlijke pizza!
28 dec 2023 om 20:00 Koude taaie pizza. Meestal is het goed, maar vandaag niet.
27 dec 2023 om 23:27 Goede pizza en lekkere, krokante, dunne bodem. Wel iets teveel afgekoeld bij levering.
22 dec 2023 om 10:23 Goede, smakelijke pasta en lasagna (die niet droop van het vet zoals ik wel eens bij andere Italianen heb meegemaakt). Bezorging prima op tijd (zelfs iets eerder), en dat door de regen en wind.